Home / Brummen-Regiobode / Klaverjassen bij Sportclub Brummen

Klaverjassen bij Sportclub Brummen

Klaverjassen bij Sportclub Brummen

BRUMMEN – Op Goede Vrijdag, 19 april, vindt het jaarlijks terugkerende paasklaverjassen voor koppels plaats bij Sportclub Brummen. Mensen die willen meespelen, kunnen zich aanmelden bij de organisatoren van het evenement, Jurgen Koldewijn, tel. 0575-567140 of Ingrid Ellens, tel. 0575-564310. Opgave kan tot 12 april 2019. De kosten per koppel zijn 10 euro. Het spel wordt gehouden in de kantine van Sportclub Brummen aan de L.R. Beijnenlaan 18 in Brummen. Het klaverjassen begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de kantine open voor inloop.

Lees ook

Uit de bocht gevlogen

TONDEN – Zaterdag 14 november rond 13.50 uur vond op de kruising van de Langedijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.