Home / Brummen-Regiobode / Klassieker Motortreffen in Beekbergen

Klassieker Motortreffen in Beekbergen

BEEKBERGEN – Motorclub de Klassieker uit Harfsen organiseert weer een Klassieker Motortreffen. Dit vindt plaats op zondag 7 april bij Autoschadebedrijf Henk de Groot in Beekbergen. Iedereen die een klassieker heeft, kan die laten zien. Er staat veel moois, in garages of schuurtjes om hier te showen.

Het doel van deze dag voor in het seizoen, is het uitwisselen van gegevens en elkaar te treffen. Tevens wil het bestuur de mogelijkheid bieden om motoren die dag te koop aan te bieden. Ook zal er kleding en boeken te koop aangeboden worden. Mocht men naar iets op zoek zijn, dan kan dit het bestuur laten weten. Er is veel spul in de vereniging aanwezig. Ook al heeft men geen klassieker dan kan men toch even komen kijken. Wie vragen heeft over het uitdeuken van benzinetanks of het spuiten van motorframes: Henk de Groot is aanwezig voor een goed advies. Ook is er nog een mogelijkheid om kennis met elkaar uit te wisselen. Er is voor de bezoekers koffie met een paaseitje en cake. Ook de barbecue wordt weer opgestookt. De inwendige mens moet volgens de organisatie ook weer verzorgd worden. Een broodje hamburger met uitjes gaat er altijd wel in.

Graag wil het bestuur het ledenbestand uitbreiden: “Kom een paar keer naar onze clubavond in Harfsen en ervaar hoe leuk het is om met elkaar over onze oude motoren te praten. Ook is er op de clubavond altijd een onderwerp aan de orde. Dat kan zijn van nieuwe verkeersregels, of de nieuwe benzines, die nu het punt van discussie zijn”, aldus Gijs van Dommelen, “Kijk ook eens op onze site en ga eens mee met ons naar de Ardennen of naar de Eifel, veel plezier en bekijks met onze oude motoren. De verhalen die dan loskomen zijn voor iedereen leuk om te horen. Dus een actieve club, en laat je eens verrassen.”

Het treffen vindt plaats aan bij Autoschadebedrijf Henk de Groot aan de Zwartebergweg 16 in Beekbergen en is toegankelijk van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.