Home / Brummen-Regiobode / Klankschalen-concert

Klankschalen-concert

HALL – Op donderdag 25 april wordt er in natuurboerderij de Mhene in Hall een klankschaalconcert gehouden. Liggend op een mat of zittend op een stoel worden deelnemers ondergedompeld in de warme klanken van klankschalen, gongs, drums, oceandrum, rainsticks en andere akoestische instrumenten. De klankschaalsessie is van 20.00 tot 22.00 en wordt verzorgd door Wil Koolhof uit Eerbeek. Geadviseerd wordt om zelf een kussen en deken mee te nemen en gemakkelijke, niet knellende kleding te dragen. Kosten zijn 15 euro per persoon, koffie of thee inbegrepen. Neem voor meer informatie en opgave contact op met Jantine Peters via info@aandachtgeeftjekracht.nl of tel.06 – 17369599.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.