Home / Doesburg-Regiobode / Kindervreugd krijgt klimtoren

Kindervreugd krijgt klimtoren

DOESBURG- Afgelopen zondagmorgen om 11.00 uur opende de kinderburgemeester de rommelmarkt die werd gehouden in speeltuin Kindervreugd in Doesburg met het lostrekken van een lint. Echter dat was nog niet alles, namens de gemeente mocht ze de voorzitter van de speeltuin Kindervreugd een cheque aanbieden die de waarde vertegenwoordigde van een klimtoren. Een mooie uitbreiding van deze prachtige speeltuin. Als dank meldde de voorzitter dat vanaf nu de speeltuin in de schoolvakanties voor iedereen gratis is. Een mooi gebaar, zeker voor mensen met een kleine beurs. Al is de toegangsprijs of de prijs voor een abonnement niet hoog, voor sommige gezinnen kan dit toch net te veel zijn. Nu kunnen alle kinderen hier heerlijk spelen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Voorlopig geen besluit over toekomst sporthal Beumerskamp

DOESBURG – Het centrum van Beinum wordt aangepakt en krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Sporthal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.