Home / Doesburg-Regiobode / Kindermuziekweek gestart

Kindermuziekweek gestart

DOESBURG- Afgelopen donderdag 4 april is in Doesburg voor de basisschoolkinderen de Kindermuziekweek gestart. Alle kinderen verzamelden zich in de Martinikerk voor de opening. En wie beter dan de kinderburgemeester Elisa Feenstra kon de opening verrichten? Na een korte toespraak van ‘de ‘grote’ burgemeester Loes van der Meijs opende kinderburgemeester Elisa de week met een slag op een grote gong. Hierna werd het zelfgemaakte lied Blij met Doesburg massaal door de kinderen gezongen. Deze week staan er allerlei workshops op het programma voor de kinderen, niet alleen op school maar ook op andere locaties. Het doel van de Kindermuziekweekweek is niet alleen kinderen een plezier te doen met muziek, maar ze er ook daadwerkelijk zelf aan deel te laten nemen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.