Home / Doesburg-Regiobode / Keppelse golfclub zet deuren open

Keppelse golfclub zet deuren open

HOOG-KEPPEL – Op zaterdag 13 april zet de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel haar deuren open voor het publiek. Tijdens deze open dag kunnen geïnteresseerden kennis maken met de golfsport. Tussen 13.00 en 16.30 uur worden belangstellenden in het clubhuis ontvangen door de leden. Zij worden ingedeeld in groepjes voor een golfclinic die wordt gegeven door de Keppelse Golfacademie, die les- en trainingsmogelijkheden biedt voor golfers van alle leeftijden op elk niveau. Voor de jeugdige spelers is er een apart programma opgezet. Golfers die al wat ervaring hebben opgedaan in het golfspel kunnen met een van de leden een paar holes spelen. Ook kan er gespeeld worden op de TrackMan, een golfsimulator om virtueel te spelen op de meest mooie banen ter wereld.

Lees ook

Gemeente gaat aan de slag met dorpshart van Brummen

BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat aan de slag met met verschillende locaties in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.