Home / Rheden-Regiobode / Kennismaken met Nordic Walking

Kennismaken met Nordic Walking

Kennismaken met Nordic Walking

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre in Dieren geeft op woensdagavonden in april en mei weer een basiscursus Nordic Walking. Op ongedwongen wijze wordt kennisgemaakt met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen. De cursus bestaat uit zes lessen op achtereenvolgende woensdagavonden. De cursus is van 18.00 tot 19.30 en start bij het clubgebouw van AV Gelre, aan de Kolonieweg (tegenover v.v. Dieren) in Dieren. De kosten bedragen 67,50 euro. Aanmelden voor de cursus is noodzakelijk. Dit kan via een mail naar nordicwalking@avgelre.nl. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, tel. 0313 – 427213.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.