Home / Nieuws / Juno Zenza is Miss Intercontinental of Gelderland 2019

Juno Zenza is Miss Intercontinental of Gelderland 2019

EERBEEK – Afgelopen zaterdag vond de finale plaats van Miss Beauty of Gelderland 2019. Aan deze schoonheidswedstrijd deden ook twee Eerbeekse schonen mee. Van deze twee werd Juno Zenza (19) verkozen tot Miss Intercontinental 2019.

Afgelopen zaterdag 30 maart vond de finale plaatst in de Veluvine in Nunspeet. 29 Gelderse schonen streden voor de titel Miss Teen, Miss Intercontinental en Miss Beauty of Gelderland 2019. De missen eindigden na een weergaloze finale in galajurk als eerste en werden door de winnaressen van 2018 gekroond. Het was een spectaculaire showavond waarin de finalisten zich in verschillende rondes presenteerden aan jury en publiek. De rondes bestonden uit een voorstelronde, bikinironde, galaronde en een hashtagronde. Na deze drie rondes was het moeilijke moment aangekomen voor de achtkoppige jury. De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijdens de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in augustus 2019. Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de facebookpagina van Miss Beauty of Gelderland in de gaten.

Naomi Dorland (18) uit Eerbeek deed ook mee Miss Beauty of Gelderland, zoals eerder te lezen viel in de Regiobode, maar zij viel niet in de prijzen.

https://www.facebook.com/MissBeautyofGelderland

Foto: Juno Zenza uit Eerbeek staat uiterst rechts op de foto.

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.