Home / Alle-Regiobode / Jubileumconcert Nederlands Concert Mannenkoor in Apeldoorn

Jubileumconcert Nederlands Concert Mannenkoor in Apeldoorn

APELDOORN – Het Nederlands Concert Mannenkoor (NCM) is al dertig jaar actief en viert dit jubileum op zaterdag 13 april met een concert in de Grote Kerk in Apeldoorn. Vanaf 19.30 uur klinkt een gevarieerd programma.

Het landelijke koor behoort tot de beste Nederlandse amateurkoren. Het koor telt ruim honderd leden, afkomstig uit heel Nederland. Een heel aantal van hen is afkomstig uit onze regio.
Het repertoire van het NCM is afwisselend. De mannen zingen zowel klassieke als religieuze werken, maar ook musical en andere vormen van lichte muziek gaan zij niet uit de weg. Het concert in april staat onder leiding van componist/arrangeur en inspirerende dirigent Jimco Zijlstra. Vaste begeleiders zijn organist André van Vliet en pianist Jan Lenselink. Ook de veelgevraagde sopraan Judith Sportel levert een bijdrage aan dit concert.

Kaarten voor dit concert kosten 15 euro en zijn te koop bij alle vestigingen van Primera in Apeldoorn, op 13 april aan de deur van de kerk of van a.h.n.coster@kpnplanet.nl en cpe@planet.nl.

www.ncmonline.nl

Lees ook

Business & Shopping: Zwartepietenfeest bij Carwash Stout

DIEREN – Carwash Stout in Dieren houdt op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.