Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen Phoenix in het zonnetje gezet

Jubilarissen Phoenix in het zonnetje gezet

BRUMMEN – Vrouwenkoor Phoenix bestaat al bijna 36 jaar en prijst zich gelukkig met een grote groep ervaren zangeressen. Vijf dames zingen al vele jaren vol overgave bij het koor en werden onlangs in het zonnetje gezet.

Drie leden zingen al 25 jaar met enthousiasme bij het koor: Adrike Muller, Carla de Vries en Herma Smeenk. Zij ontvingen een mooie salamander-speld, die symbool staat voor welzijn, wederopstanding, loslaten en gezondheid. Mieke Schut en Nel Kloosterboer zijn 12,5 jaar lid van het koor: Zij ontvingen een speld met een strikje, om ze te strikken nog lang bij het koor te blijven. Op de foto staan van links naar rechts Mieke, Herma, Carla, Adrike en Nel.

Naast de grote groep ervaren zangeressen druppelt ook de jongere aanwas door. Hierdoor blijft het koor een mooie mix van zeer ervaren zangeressen en ook enthousiaste nieuwelingen die nog een hoop willen en kunnen leren. Dirigent Klaas van der Hoeven werkt samen met de koorleden continu aan zangtechniek en koorklank. Nieuwe leden zonder zangervaring kunnen daardoor met een gerust hart instappen en stap voor stap aanhaken met de rest. Iedereen die enthousiast is kan leren zingen.
Dames die ook willen zingen bij een vrouwenkoor met een breed repertoire, zowel modern als klassiek, zijn welkom om een keer langs te komen tijdens een repetitie. Phoenix zingt elke donderdagavond vanaf 20.00 uur.

www.vrouwenkoorphoenix.nl

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.