Home / Brummen-Regiobode / Jonge Ouder Café in Brummen

Jonge Ouder Café in Brummen

BRUMMEN – Dinsdag 16 april verzorgt Bibliotheek Brummen in samenwerking met SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart een Jonge Ouder Café. Deze ochtend gaat Marjan de Jong-van Rosmalen een korte workshop babymassage geven. Marjan heeft zich verdiept in postnatale zorg volgens eeuwenoude ayurvedische principes.Dit is een mooie aanvulling op de verloskunde en kraamzorg zoals die in Nederland bekend is. De kennis en visie is voor de meeste mensen nieuw, maar binnen de Indiase traditie is het een integraal onderdeel van de samenleving. Het Indiase gezegde; ‘de eerste 40 dagen na de bevalling beïnvloeden de volgende 40 jaar van je leven’, zegt genoeg over het belang dat er gehecht wordt aan deze periode. Wel graag een handdoek meenemen.
Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van 0 tot 4 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen samen delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in de bibliotheek van Brummen en geïnteresseerden kunnen gewoon binnen lopen. Toegang is gratis. Voor deze ochtend graag aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Uit de bocht gevlogen

TONDEN – Zaterdag 14 november rond 13.50 uur vond op de kruising van de Langedijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.