Home / Brummen-Regiobode / Jan Jochems wint biljarttoernooi

Jan Jochems wint biljarttoernooi

LOENEN – In het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen werd afgelopen week een biljarttoernooi gehouden met de leden van de vijf biljartclubs die daar elke week spelen. Ieder deed individueel mee om de prijzen. In de finale werd beslist dat Jan Jochems (midden) de beste biljarter is van de Bruisbeek. Op de tweede plaats kwam Hans Bosgoed (links) en Bertus Bouwmeester (rechts) eindigde op de derde plaats. Het was een gezellige en sportieve strijd, waarop met plezier kan worden teruggekeken.

Foto: Martien Kobussen

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.