Home / Rheden-Regiobode / Jaarvergadering Soerens Belang

Jaarvergadering Soerens Belang

Jaarvergadering Soerens Belang

LAAG-SOEREN – Soerens Belang houdt op maandagavond 15 april haar Algemene Ledenvergadering in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. De notulen van de vergadering van 2018 en het jaarverslag staan op de website. Het financieel verslag is op de vergadering beschikbaar. De agenda bevat meerdere interessante onderwerpen. Ook zullen er bestuursverkiezingen plaatsvinden. Inwoners van Laag- Soeren die nog geen lid zijn van de vereniging kunnen zich aanmelden via info@soerensbelang.nl of voor aanvang van de vergadering. De vergadering begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

www.soerensbelang.nl

Lees ook

Ik vind: Voorbarig

En dan verschijnt er een artikel in de krant dat een parkeerplaats aan de Laakweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.