Home / Rheden-Regiobode / Jaarvergadering Soerens Belang

Jaarvergadering Soerens Belang

Jaarvergadering Soerens Belang

LAAG-SOEREN – Soerens Belang houdt op maandagavond 15 april haar Algemene Ledenvergadering in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. De notulen van de vergadering van 2018 en het jaarverslag staan op de website. Het financieel verslag is op de vergadering beschikbaar. De agenda bevat meerdere interessante onderwerpen. Ook zullen er bestuursverkiezingen plaatsvinden. Inwoners van Laag- Soeren die nog geen lid zijn van de vereniging kunnen zich aanmelden via info@soerensbelang.nl of voor aanvang van de vergadering. De vergadering begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

www.soerensbelang.nl

Lees ook

Jubileumfeest Velp voor Oranje met paarden bij Kasteel Biljoen

VELP – Op zondag 28 april 2019 viert Oranjevereniging Velp voor Oranje haar 125-jarig jubileum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.