Home / Brummen-Regiobode / Jaarvergadering Klarenbeeks Belang

Jaarvergadering Klarenbeeks Belang

KLARENBEEK – Op woensdag 10 april wordt om 20.00 uur de jaarvergadering van het Klarenbeeks Belang gehouden. De vergadering vindt plaats in het Multifunctioneel Centrum aan de Bosweg. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Naast de gebruikelijke agendapunten zullen de dorpscontactpersonen en de hulpcoördinator aanwezig zijn om hun activiteiten voor het dorp te laten horen. Daarnaast zal deze avond door wethouder Sandmann het startsein worden gegeven van de Atlas van Apeldoorn. Dit jaar staat Klarenbeek centraal, waarbij diverse activiteiten georganiseerd worden, zoals een wandel- en fietstocht. Een ander onderdeel van deze Atlas is een expositie in De Maalderij over Klarenbeek.
Ook wordt deze avond de vrijwilliger van het jaar bekendgemaakt en wordt er teruggekeken op het afgelopen jaar, waarin Klarenbeeks Belang veertig jaar bestond. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt de Jeu de Boulesbaan geopend door burgemeester Penninx. De volledige agenda, de financiële cijfers, het jaarverslag en het verslag van de jaarvergadering van vorig jaar zijn in te zien op www.klarenbeeksbelang.nl.

Lees ook

Workshop over eenzaamheid

BRUMMEN – Vrijwilligers in de gemeente Brummen kunnen op maandag 27 september aansluiten bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.