Home / Brummen-Regiobode / IVN-wandeling Beekbergerwoud

IVN-wandeling Beekbergerwoud

KLARENBEEK – IVN Apeldoorn houdt zondag 28 april een wandeling door het Beekbergerwoud. Deze start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Woudweg in Klarenbeek, tegenover tuincentrum De Woudhof. De wandeling gaat door het gebied waar 145 jaar geleden het laatste stukje oerbos van Nederland werd gekapt om er landbouwgrond van te maken. Maar dat plan kwam nooit volledig van de grond en nu is het gebied weer teruggegeven aan de natuur. Er zijn veel zeldzame planten en dieren te vinden. Meewandelen kost 2 euro per persoon, kinderen onder de 13 jaar en leden en vrienden van het IVN mogen gratis mee.

www.ivn-apeldoorn.nl

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.