Home / Rheden-Regiobode / Inschrijven vee voor Geërfdenweide Velp

Inschrijven vee voor Geërfdenweide Velp

VELP – Velpse eigenaars van een paard, pony of koe kunnen hun dier deze zomer weer laten grazen in de Geërfdenweide aan de Waterstraat. Belangstellenden kunnen zich vrijdag 26 april inschrijven.

Voor inwoners van Velp geldt een gereduceerd tarief. Zij betalen 140 euro voor de hele zomer voor een paard, pony of veulen. Een koe laten grazen kost 70 euro. Voor vee waarvan de eigenaar elders woont, bedragen de kosten respectievelijk 200 of 100 euro. Bij inscharing heeft Velps vee voorrang, daarna wordt de volgorde van aanmelding aangehouden.
Inschrijven kan vrijdag 26 april tussen 19.00 en 20.00 uur in Café ‘t Pintje aan de Wilhelminastraat 12 in Velp. De eigenaar dient het vee persoonlijk in te schrijven. De dieren dienen aantoonbaar ingeënt en ontwormd te zijn. Het weidegeld moet contact worden betaald. Het vee kan alleen op zaterdag 4 mei om 9.00 uur terecht in de weide, bij de ingang aan de Weteringstraat in Velp.
De Geërfdenweide is eigendom van de Geërfden van Velp. Geërfden zijn mensen die onroerend goed bezitten in de kadastrale gemeente Velp.

www.geerfdenvanvelp.nl

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.