Home / Rheden-Regiobode / Inloopmiddag rugklachten

Inloopmiddag rugklachten

Inloopmiddag rugklachten

VELP – In ziekenhuis Rijnstate Velp wordt op dinsdag 9 april van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag voor mensen met wervelkolomproblemen gehouden. De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten de Wervelkolom, houdt deze gratis informatiemiddag in Ziekenhuis Rijnstate Velp. Tijdens de inloopmiddag kunnen belangstellenden praten met ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging. Zij bieden informatie en advies over wervelkolomproblemen en de gevolgen daarvan voor het dagelijkse leven. Tevens kan men kennismaken met de patiëntenorganisatie en haar activiteiten.

www.ruginfo.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.