Home / Doesburg-Regiobode / Inloopavond inspiratiedocumenten Bronckhorst

Inloopavond inspiratiedocumenten Bronckhorst

Inloopavond inspiratiedocumenten Bronckhorst

BRONKHORST – Op donderdag 11 april is er van 17.00 tot 19.30 uur een inloop voor de bewoners van Bronckhorst. In het Wapen van Bronkhorst in Bronkhorst kunnen bewoners reageren op inspiratiedocumenten die het Gelders Genootschap in Arnhem heeft opgesteld voor de drie beschermde dorps-/stadsgezichten in de gemeente: Hummelo, Laag-Keppel en Bronkhorst. Doel van de documenten is om op aantrekkelijke en overtuigende wijze de cultuurhistorische waarden en kwaliteiten te verbeelden en aan te geven hoe er met deze waarden en kwaliteiten moet worden omgegaan. De inspiratiedocumenten bestaan uit zowel een 3D-weergave van de beschermde gezichten als tekst- en beeldmateriaal.

Lees ook

Ik vind: Toekomstvisie Doesburg?

Tijdens de commissievergadering van donderdag 10 juni is er gesproken over het vaststellen van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.