Home / Brummen-Regiobode / Informatieochtend Jongeren en Alcohol in Klarenbeek

Informatieochtend Jongeren en Alcohol in Klarenbeek

KLARENBEEK – Het puberbrein en alcohol, hoe werkt dat nou eigenlijk? Deze vraag staat centraal tijdens de inloopochtend op woensdag 22 mei in het MFC in Klarenbeek.

Communiceren met je puber over alcoholgebruik, hoe doe je dat? De contactpersonen Klarenbeek willen anderen uitdagen om het thema Jongeren en Alcohol bespreekbaar te maken en belangstellenden bewust na laten denken over hoe zij met alcohol omgaan en met hun kinderen hierover kunnen praten. Er is een professionele gespreksleider van het CJG Apeldoorn, die tips en handvatten kan bieden en vragen kan beantwoorden. Ook ervaringen uitwisselen kan tijdens deze bijeenkomst, die plaatsvindt op woensdag 22 mei, van 10.00 tot 12.00 uur in het MFC in Klarenbeek. Aanmelden kan tot 8 mei via inloop@mfcklarenbeek.nl of tel. 06-12260021. De bijeenkomst gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.