Home / Brummen-Regiobode / Informatieochtend Herenboeren

Informatieochtend Herenboeren

Informatieochtend Herenboeren

LOENEN – Herenboerderij Groote Modderkolk in Loenen kan bijna van start gaan. Het aantal van minimaal honderd huishoudens dat nodig is om de coöperatieve boerderij van de grond te krijgen, is bijna behaald. Wie meer wil weten kan zaterdag 13 april bij de Groote Modderkolk langskomen voor een informatieochtend. Van 10.00 tot 11.00 uur wordt algemene informatie over het concept gegeven. Van 11.00 tot 13.00 uur is er een rondleiding langs de percelen en wordt de intentieverklaring uitgelegd. Aanmelden kan via grootemodderkolk@herenboeren.nl met vermelding van het aantal personen. Meer informatie is ook te vinden op de website.

Homepage

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.