Home / Doesburg-Regiobode / Informatiemiddag ouder worden

Informatiemiddag ouder worden

DOESBURG – Monuta Jacqueline Reijers verzorgt op donderdag 2 mei samen met notaris Te Lindert en mantelzorgconsulente Dianne Krabbenborg een informatiemiddag in Doesburg. Het thema van de middag is ‘een dag ouder worden’. De bijeenkomst wordt gehouden in De Waag in Doesburg en is van 15.00 tot 17.00 uur. Vanaf 14.30 uur is de ontvangst met koffie en thee. Zaken als mantelzorg, nalatenschap en overlijden komen aan bod. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via jr@monuta.nl.of tel 0316 – 284368. Er kan gratis geparkeerd worden op parkeerplaats De Bleek.

Meer informatie: www.monuta.nl/vestiging/jacquelinereijers

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.