Home / Brummen-Regiobode / Informatieavond voor burgerhulpverleners

Informatieavond voor burgerhulpverleners

Informatieavond voor burgerhulpverleners

BRUMMEN – Op dinsdag 23 april wordt er bij de Reuvershoeve in Brummen een informatieavond gehouden voor burgerhulpverleners. De avond begint om 19.30 uur en is een initiatief van De Stichting Stag, die bevordert het gebruik van AED’s en stimuleert inwoners van de gemeente Brummen om burgerhulpverlener te worden. In de gemeente Brummen hebben 350 burgerhulpverleners zich aangemeld. Zij worden bij een melding van een circulatiestilstand (hartstilstand) opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Stichting Stag nodigt alle Burgerhulpverleners uit zich uiterlijk woensdag 17 april aan te melden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen aan carlaelshof12018@outlook.com Ook diegenen die serieuze belangstelling hebben Burgerhulpverlener te worden zijn welkom.

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.