Home / Rheden-Regiobode / IJsselfeest gaat door met nieuwe organisatie

IJsselfeest gaat door met nieuwe organisatie

DIEREN – Het IJsselfeest in Dieren, dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus, heeft een nieuwe organisatie. Vanaf dit jaar wordt het zomerfeest voorbereid door Stichting Evenementen Dieren.

Dat heeft Roy Korten van de Tapperij laten weten. Hij zat zowel in de ‘oude’ organisatie – Stichting Horeca Evenementen Dieren e.o. – als in de nieuwe. Stichting Evenementen Dieren bestaat uit ‘vier enthousiastelingen’: Roy Korten, Robert van den Tooren, Bram Leenders en Wendy Rogge.
De oude stichting bestond uit vijf horecaondernemers: Theothorne, De Burgemeester van Dieren, De Harmonie, De Tapperij en het Schilderij. Waarom er nu een nieuwe stichting is gevormd, is niet helemaal duidelijk. “Vanwege diverse veranderde omstandigheden hebben deze horecaondernemers besloten het IJsselfeest in 2019 niet meer te organiseren”, laat Korten weten.
Het IJsselfeest is een feest aan de Veerstoep in Dieren voor iedereen met dj’s en een band. De komende jaren wil Stichting Evenementen Dieren nadenken hoe het feest verder uitgebreid kan worden ‘om een nog mooier en diverser evenement neer te zetten’.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.