Home / Brummen-Regiobode / Huub Ummels te gast bij VCL

Huub Ummels te gast bij VCL

Huub Ummels te gast bij VCL

LOENEN – Het bestuur van de Vrouwen Contactgroep Loenen heeft voor de komende bijeenkomst op woensdag 10 april schrijver Huub Ummels uit Apeldoorn uitgenodigd voor een lezing over kasteel Het Kleine Loo in Apeldoorn. Ummels heeft ook meegeschreven in het boekje ‘Als een baken over het dorp’ over de Protestantse kerk in Loenen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Jeugdhuis.
De dames kunnen zich opgeven voor middagtocht op 15 mei die is uitgezet door Anneke Nieuwenhuizen en de dagtocht op 4 september, waarvoor Henriette Wilkes en Liesbet Rozenhart de route hebben bedacht. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.