Home / Brummen-Regiobode / Huifkartocht over de Veluwe

Huifkartocht over de Veluwe

LOENEN – Op maandag 29 april om 13.30 uur wordt er vanaf boerenerf van de Groote Modderkolk in Loenen een huifkartocht gereden. Onderweg worden er bijzondere verhalen over de omgeving verteld. De tocht duurt ongeveer twee uur. Leden van Natuurmonumenten betalen 11 euro per persoon, niet-leden 16 euro. Kinderen van OERRR tot 12 jaar betalen 6 euro, niet-leden 9 euro. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reservering noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of bij de Ledenservice van Natuurmonumenten. Er kunnen beperkt rolstoelen mee, neem hiervoor contact op met de Ledenservice.

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.