Home / Brummen-Regiobode / HOB Brummen speelt in Brabant

HOB Brummen speelt in Brabant

HOB Brummen speelt in Brabant

BRUMMEN – Het Brummense Harmonieorkest HOB houdt zaterdag 13 april een uitwisseling met Harmonie Euphonia in Teteringen bij Breda en geeft daar een concert. De afgelopen maanden is door beide orkesten intensief gerepeteerd. Het resultaat wordt die zaterdagavond ten gehore gebracht. Beide orkesten hebben dezelfde dirigent (Römanö Mediati) en zijn ook in samenstelling vergelijkbaar. Het HOB wil graag zoveel mogelijk Brummens publiek zien in Brabant. De aanvangstijd is 20.00 uur. Locatie Dorpshuis Het Web, Zuringveld 1 te Teteringen.

www.harmonie-euphonia.info

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.