Home / Nieuws / Historische dagwandeling rond Rosendael

Historische dagwandeling rond Rosendael

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt deelnemers op woensdag 24 april mee tijdens een dagtocht door de bossen van Rosendael. Het wordt een wandeling met aandacht voor de geschiedenis van het vroegere landgoed Rosendael (buiten het kasteelterrein).

Tijdens deze wandeling maken de deelnemers kennis met wat vroeger behoorde tot de uitgestrekte bossen in eigendom van de kasteelheer van Rosendael. De boswachter kan bovendien alles vertellen over het nut en het belang van de bossen. Deelnemers dienen zelf een lunch en drinken voor onderweg mee te nemen. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
De wandeling start om 10.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Rosendael. De afstand is 15 kilometer en de tocht duurt 5 tot 6 uur. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen lopen op vertoon van de donateurspas gratis mee. Reserveren is niet nodig, betalen kan contant op locatie.

Foto: Rob Schouten

Peter Palstring, tel. 06-47966663.

Lees ook

Wervelend Jubileumconcert popkoor Almost Famous.

DIEREN – Het Dierense koor Almost Famous heeft op zaterdag 18 mei, in een nagenoeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.