Home / Doesburg-Regiobode / HIPP en Simplify op Kunstwandelroute

HIPP en Simplify op Kunstwandelroute

HUMMELO – Voor de twintigste keer is er dit jaar een Kunstwandelroute op landgoed Enghuizen in Hummelo. Zondag 21 april, Eerste Paasdag, is het zover. Dan treden Het Instituut voor Praktische Poëzie (HIPP) en de muzikale dames van Simplify op op het landgoed.

Edine Hiddink (zang) en Janneke Jolink (zang en gitaar) vormen samen Simplify. Ze zorgen op de Poëzieklinkplek van de Kunstwandelroute voor de muzikale noot tussen de poëzie van Bert Scheuter, Hans Mellendijk en Louis Radstaak – die samen Hipp vormen. Ze zijn al vanaf de eerste keer in 2009 dat de poëzie z’n entree maakte in de kunstwandelroute bij het evenement betrokken. De optredens van Simplify en Hipp vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur. De Poëzieklinkplek bevindt zich aan de route vlakbij boerderij De Klevenhorst, waar bij slecht weer naartoe uitgeweken wordt. De Kunstwandelroute is te bezoeken van de eerste zondag van Pasen tot en met de eerste zondag van Pinksteren. Langs de 2,5 km lange wandeling over het landgoed staan zo’n dertig kunstwerken.
De routebeschrijving annex catalogus van de Kunstwandelroute is voor 4 euro verkrijgbaar bij hotel De Gouden Karper aan de Dorpsstraat 9 in Hummelo of bij café FF naar Steef, aan de Dorpsstraat 1. Deze locaties zijn tevens het begin- en eindpunt van de route.

Lees ook

Anjerconcert opnieuw uitgesteld

DOESBURG – In april 2020 stond, in het kader van 75 jaar vrijheid, het Anjerconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.