Home / Rheden-Regiobode / Het Velpsch Maal

Het Velpsch Maal

Het Velpsch Maal

VELP – Op woensdag 17 april kan iedereen om 17.00 uur aanschuiven bij het Velpsch Maal in Buurthuis de Poort in Velp. Deze keer kookt de vrijwillige kok een lichte voorjaarsmaaltijd. Op het menu staat toast met kippenragoût als voorgerecht. Als hoofdgerecht wordt stamppot ijsbergsla met een rundergehaktbal geserveerd. De kosten van de maaltijd bedragen 4,50 per persoon, de kosten voor een gezin van vier personen zijn 12,50 euro. Opgeven kan tot uiterlijk 15 april 12.00 uur bij Marten Zweers, beheerder van de Poort.

www.buurthuisdepoort.nl

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.