Home / Rheden-Regiobode / Het Rhedens speelt Mamma Mia! in Theothorne

Het Rhedens speelt Mamma Mia! in Theothorne

DIEREN – Donderdag 11 en vrijdag 12 april presenteren leerlingen van Het Rhedens de musical Mamma Mia!. Ze spelen de voorstelling in schouwburg Theothorne in Dieren.

In de afgelopen jaren is het schooltoneel op Het Rhedens Dieren uitgegroeid tot een heuse musicalgroep die elke week repeteert en waar steeds meer leerlingen deel van uit willen maken. Leerlingen uit alle leerjaren en van alle afdelingen doen mee. Ze dansen, spelen toneel en verzorgen de muziek. Ook achter de schermen doen ze veel: van meehelpen met het decor bouwen tot het schminken van de toneelspelers.
Ook dit jaar is er, naast twee avondvoorstellingen, een speciale voorstelling voor de groepen 7 en 8 van verschillende basisscholen in de omgeving. Op vrijdagochtend 12 april zijn zij om 11.00 uur welkom in Theothorne om naar de musical te kijken en daarna vragen te stellen aan de leerlingen die meedoen. Door de basisscholen kan dit tevens gebruikt worden als introductie van de eigen schoolmusical.
Voor leerlingen, ouders, medewerkers én andere belangstellenden zijn de avondvoorstellingen op 11 en 12 april om 19.30 uur. Kaartjes voor die voorstellingen kosten 3 euro en zijn tijdens de grote pauzes in de aula van Het Rhedens Dieren.

Lees ook

Carolien uit Dieren zoekt sponsoren Serious Request

DIEREN – Vanaf 20 november tot en met 20 december gaat Carolien-Sunshine Joosten uit Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.