Home / Rheden-Regiobode / Het Rhedens houdt sponsorloop voor Motorrun

Het Rhedens houdt sponsorloop voor Motorrun

Het Rhedens houdt sponsorloop voor Motorrun

DIEREN – Leerlingen van Het Rhedens Dieren gaan geld inzamelen voor deze Motorrun. Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten (IVG) organiseert deze Motorrun voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Doesburg en omgeving. Via een sponsorloop hopen de leerlingen van Het Rhedens zo veel mogelijk geld in te zamelen. Van week 15 tot en met 6 mei bellen zij in de omgeving huis aan huis aan met het verzoek de sponsorloop te ondersteunen. Daarbij tonen zij een sponsorkaart en schoolpas, die met elkaar overeenkomen. De sponsorloop wordt gehouden op dinsdag 7 mei.
De Motorrun wordt op zaterdag 1 juni gehouden en is een uitje voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een prachtige dagtour door de omgeving. Ieder jaar zetten veel vrijwilligers van Stichting IVG én andere organisaties zich in voor deze Motorrun.

Lees ook

Ophalen oud papier Velp

VELP – Op zaterdag 28 november wordt weer de maandelijkse oud papier inzameling gehouden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.