Home / Rheden-Regiobode / Het Rhedens De Tender gezonde school

Het Rhedens De Tender gezonde school

Het Rhedens De Tender gezonde school

DIEREN – Praktijkschool De Tender in Dieren heeft het vignet Gezonde School behaald. Dit vignet is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. De Tender zorgt voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én de school heeft aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen. Daarnaast heeft De Tender speciale aandacht voor het themacertificaat voeding. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet: gezonde lunches, aandacht voor gezonde voeding tijdens de lessen, een gratis watertappunt en regelmatig gratis fruit in de schoolkantine. Locatiedirecteur Lydia Dröge is trots op het behaalde vignet. “Binnenkort schittert het Gezonde School logo aan onze gevel.”

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.