Home / Brummen-Regiobode / Het P@rk zegeviert op Cruyff Court

Het P@rk zegeviert op Cruyff Court

BRUMMEN – Woensdag 20 maart is het jaarlijkse Cruyff Court Toernooi gespeeld op het Cruyff Court in Eerbeek. De jongens en meisjes van Kindcentrum het P@rk in Brummen hebben in de regionale ronde van dit voetbaltoernooi laten zien dat ze flink kunnen voetballen. Na vier spannende wedstrijden in de poule en vervolgens een goede halve finale, stonden groep 7 en 8 tegenover elkaar in de finale. Uiteindelijk ging groep 8 met de prijs naar huis. Het team mag door naar de volgende ronde van het toernooi, die in Utrecht wordt gespeeld. Groep 7 ging naar huis met de prijs voor het team dat het meest respectvol heeft gevoetbald.

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.