Home / Brummen-Regiobode / Het P@rk houdt kinderen voor de gek

Het P@rk houdt kinderen voor de gek

BRUMMEN – Verwachtingsvol stond een groot aantal kinderen maandagochtend 1 april klaar. Ze waren present voor de opnames van een aflevering van de populaire serie De Luizenmoeder (Avro/Tros) op hun eigen kindcentrum.

De opnames waren van tevoren aangekondigd, en iedereen was gevraagd om een hoofddeksel mee te nemen. Niet iedereen had aan die oproep gehoor gegeven – dit leek gezien de datum van de opnames verdacht veel op een grap. Maar toen er maandagochtend daadwerkelijk een cameraploeg op de stoep stond van Het P@rk, werd het toch ineens wel erg spannend. Wie geen hoofddeksel had meegenomen baalde stiekem misschien toch wel even. De hele school verzamelde zich op het schoolplein en iedereen met een getekend toestemmingsformulier om op de film te mogen, mocht zich opstellen. Toen de camera liep begon het aftellen. Drie, twee, een… “1 April!”, riepen de leerkrachten in koor. Dus toch beetgenomen…

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.