Home / Doesburg-Regiobode / Het Perfecte Plaatje van FODO

Het Perfecte Plaatje van FODO

DOESBURG – Fotoclub FODO in Doesburg houdt zondag 7 april haar maandelijkse expositie in De Waag in Doesburg. Deze maand laat FODO de werken zien van leden uit de themagroep ‘Het Perfecte Plaatje’. De deelnemers hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om verschillende thema’s zo goed mogelijk vast te leggen. Dit waren beweging, landschap, bruidspaar, respect en het maken van een zelfportret. Het leverde een grote variatie aan foto’s op die zondag te zien zijn op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens te bereiken met behulp van een lift. De expositie duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto: Giel van der Hoven (zelfportret)

Lees ook

Bronckhorst helpt mee taalvaardigheid in regio te verbeteren

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst heeft zich aangesloten bij het Regioplan Aanpak Laaggeletterdheid 2020-2024. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.