Home / Rheden-Regiobode / Het Leespunt viert jubileum

Het Leespunt viert jubileum

Het Leespunt viert jubileum

RHEDEN – Het Leespunt in het dorpshuis Rheden bestaat op maandag 15 april precies drie jaar. Om dit te vieren staat die dag van 14.00 tot 16.00 uur de koffie en thee met wat lekkers klaar. Het Leespunt is een minibieb voor senioren en biedt een gevarieerd aanbod aan aan romans, thrillers, grote letterboeken en luisterboeken. Bij Het Leespunt gaat het niet alleen om boeken maar zeker ook om de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Koffie en thee staan altijd klaar. Het Leespunt is vrijwel het gehele jaar, dus ook tijdens de vakanties, geopend op de maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur; op de woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Aan de leners wordt een jaarlijkse bijdrage van 5 euro gevraagd.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.