Home / Doesburg-Regiobode / Het bronzen paardje is terug in Doesburg

Het bronzen paardje is terug in Doesburg

DOESBURG – Afgelopen vrijdag is er opnieuw een bronzen paardje geplaatst op de Paardenmarkt in Doesburg. Het beeld is gemaakt door Rini Dado. Het vorige beeld van Theo Renirie werd vorig jaar februari gestolen. Ina Timmer en Rob Verhoef hebben namens de Doesburgse Culturele Zondag het initiatief genomen om het beeldje te vervangen. In eerste instantie zijn zij op zoek gegaan naar gietmodellen van het paardje van Theo Renirie, deze bleek niet meer te vinden. Doesburgse Rini Dado werd bereid gevonden op een nieuw bronzen paardje te vervaardigen. Het paardje wordt op donderdag 4 april officieel onthuld.

Lees ook

Dierenvoedselbank droomt van eigen plekje

BRUMMEN – Stichting Dierenvoedselbank Brummen ondersteunt al drie jaar baasjes in financiële nood in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.