Home / Brummen-Regiobode / Het Bonte Palet exposeert in Bronkhorst

Het Bonte Palet exposeert in Bronkhorst

BRUMMEN / BRONKHORST – Het publiek kan opnieuw kennismaken met de kunsten van schildersclub Het Bonte Palet in Brummen. Zaterdag 27 april openen de leden een expositie in de Kapel in Bronkhorst. Hier zijn werken te zien van zo’n vijftig hobby-kunstschilders. De expositie is te zien tot en met vrijdag 3 mei, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
Het Bonte Palet is een groep hobby-kunstschilders, onder leiding van Marietje Breukink-Lokhorst, die heel divers werk laat zien op deze dagen. Het publiek kan genieten van landschappen en stillevens, maar ook van expressief werk. De deelnemers komen uit Brummen, Eerbeek, Spankeren en verder weg uit de omgeving.

Lees ook

Tonny en Henk van Hensbergen gouden en diamanten muzikanten

LOENEN – Muziek zit bij de familie van Hensbergen in Loenen in de genen. Vader …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.