Home / Brummen-Regiobode / Herdenking bevrijding Oosterhuizen

Herdenking bevrijding Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Afgelopen week werd in Oosterhuizen herdacht dat het dorp 74 jaar geleden werd bevrijd. Jaarlijks wordt er stilgestaan bij deze gebeurtenis, opdat die niet vergeten wordt. Onder muzikale begeleiding van de 48th Highlanders of Holland, werden vlaggen gehesen en gedichten voorgelezen door de kinderen van o.b.s. Oosterhuizen. Na een toespraak, het zingen van het Wilhelmus en het Bevrijdingslied werd door ieder kind een bloem of een takje bij het bevrijdingsmonument gelegd. De herdenking werd afgesloten met een minuut stilte.

Lees ook

VV Dieren start met voetbalschool in tijden van corona

DIEREN – Wie op zaterdag naar sportpark het Nieuwland wil gaan om te kijken naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.