Home / Brummen-Regiobode / Herdenking 74 jaar Bevrijding Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen.

Herdenking 74 jaar Bevrijding Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen.

LIEREN – Op woensdag 17 april is de jaarlijkse herdenking van de bevrijding van Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen. Deze wordt gehouden op het veld bij het monument aan de Lierderstraat, naast de Gereformeerde Kerk in Lieren.

De eerste herdenking is ‘s morgens om 9.00 uur, samen met de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool Prinses Juliana uit Lieren. De school en leerlingen leggen bloemen bij het monument. The 48th Highlanders of Holland en legervoertuigen van The Old Army Cars zijn hierbij aanwezig.
‘s Avonds om 19.30 uur is er tevens een herdenking met het leggen van bloemen. Dan is er medewerking van The 48th Highlanders of Holland Pipes and Drums, de heer Hartgers met trompet en veel legervoertuigen van The Old Army Cars. Spreker deze avond is Fred de Graaf, oud-burgemeester van de gemeente Apeldoorn.
De herdenkingen worden georganiseerd door het Bevrijdingscomité 2000 Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen.

Lees ook

Kerstengelproject in Loenen

LOENEN – In de donkere dagen voor kerst zijn er heel wat mensen die behoefte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.