Home / Brummen-Regiobode / Heerlijk snuffelen tussen de boeken

Heerlijk snuffelen tussen de boeken

BRUMMEN – De boekenmarkt van het Brummens Mannenkoor is al jaren een begrip. Elk voorjaar staan de kramen opgesteld in rijen, gevuld met talloze boeken, keurig gesorteerd op genre. Voorheen bij Concordia, afgelopen zaterdag 6 april op het centraal gelegen Marktplein in Brummen. De mannen zijn het hele jaar door druk met het inzamelen van boeken en dat is te zien; er zijn maar weinig bezoekers die met lege handen naar huis gaan. Sommige liefhebbers snuffelen uren tussen de boeken en gaan met tassen vol leesvoer weer huiswaarts, genoeg om de zomer door te komen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.