Home / Brummen-Regiobode / Handwerkverkoop Rode Kruis Klarenbeek

Handwerkverkoop Rode Kruis Klarenbeek

Handwerkverkoop Rode Kruis Klarenbeek

KLARENBEEK – Op donderdag 18 april van 11.00 tot 14.00 uur houdt het Rode Kruis afdeling Klarenbeek in het MFC een verkoop van handwerken en knutselspullen. Er is weer veel gemaakt door de deelnemers. Er zijn sokken gebreid, kleden en schilderijen geborduurd en ook veel paasartikelen gemaakt. Ook zijn er weer verschillende verlotingen. Van de opbrengst wordt weer nieuw materiaal gekocht. Ook materiaal dat men nog thuis heeft liggen is welkom. Wie ook kennis wil maken met Welfare kan komen kijken op de verkoopdag, maar is ook iedere donderdag van 9.00 tot 11.00 uur welkom in het MFC.

Gerda Brugman, tel. 055-3011669
Mieke Hendriks, tel. 055-3011616

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.