Home / Rheden-Regiobode / Gratis cursus Digisterker

Gratis cursus Digisterker

Gratis cursus Digisterker

VELP – De Bibliotheek Velp houdt vanaf woensdagochtend 17 april een vierdelige, gratis cursus Digisterker. Deze cursus leert deelnemers werken met de elektronische overheid. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 2 uur. Aan bod komen onder meer: een DigiD aanvragen en gebruiken, informatie zoeken en vinden, inloggen op overheidswebsites van bijvoorbeeld de gemeente, het pensioenfonds, het UWV en de Belastingdienst. Ook leren de deelnemers hoe toeslagen worden aangevraagd of hoe een online afspraak te maken. Deelnemers aan de cursus moeten enige ervaring hebben met het werken met internet en kunnen omgaan met een toetsenbord en een muis. De cursusdata zijn woensdag 17 en 24 april en 1 en 15 mei. De lestijden zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via tel. 06 – 10239493 of www.bibliotheekveluwezoom.nl/digisterker.

Lees ook

Bijeenkomst sociale energietransitie

RHEDEN – Op 23 juni om 20.00 uur houdt de PvdA-afdeling Rheden in samenwerking met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.