Home / Brummen-Regiobode / Gratis concert Vredeskoor

Gratis concert Vredeskoor

Gratis concert Vredeskoor

LOENEN – Bij wijze van vroege Paasgroet zal het gloednieuwe Vredeskoor Apeldoorn een Concert voor de Wereldvrede ten gehore brengen. Onder leiding van Maria van den Ham zullen zaterdagavond 13 april in de NH Kerk aan de Beekbergerweg te Loenen vredesliederen klinken uit alle tradities en alle delen van de wereld. De pianobegeleiding is in handen van Jan Jaap Nuiver en solistische medewerking zal worden verleend door violist Nigel Menting. Zijn eigen gedicht zal voorgedragen worden door de meervoudig gelauwerde Laurens Hoevenaren. Het concert begint om 20.00 uur, duurt een uur en is gratis toegankelijk. De kerkzaal is open vanaf 19.30 uur. Voor dit gratis toegankelijke concert wordt een overvolle kerkzaal verwacht, bezoekers wordt daarom aangeraden tijdig aanwezig te zijn.

Lees ook

Inbraak aan Derickxkamp

EERBEEK – Op dinsdag 1 december tussen 1.00 en 1.10 uur is er ingebroken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.