Home / Doesburg-Regiobode / Grandioos optreden muziekkorps Hummelo en Keppel

Grandioos optreden muziekkorps Hummelo en Keppel

DREMPT – Sinds de samenvoeging van de muziekkorpsen van Hummelo en Keppel is er bijna een jaar verstreken. De muzikanten hebben hard geoefend en het was afgelopen weekend tijd om het publiek te laten horen hoe goed deze samenvoeging is geweest. Het was een prachtige uitvoering van de fanfare met mooie nummers, die klonken als een klok. Het opleidingsorkest liet horen al een heel eind op weg te zijn richting het ‘grote’ orkest. Floor bespeelde de blokfluit en de slagwerkgroep speelde in het donker een toetje met lichtgevende trommelstokken.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

RHEDEN – Vrijdag 20 november was het de Dag van de Ondernemer. Reden voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.