Home / Brummen-Regiobode / Gespreksgroep over levensvragen

Gespreksgroep over levensvragen

Gespreksgroep over levensvragen

EERBEEK – Filosoof Peter Schmitz start maandag 15 april een gespreksgroep over levensvragen voor 55-plussers; mensen die op een leeftijd zijn gekomen dat ze meer tijd willen maken voor reflectie. De groep komt tussen 14.00 en 16.00 uur bijeen om kennis te maken en te bespreken welke onderwerpen en vragen er aan de orde gaan komen. Deze bijeenkomst en de vervolgbijeenkomst op 20 mei gaan sowieso door, bij voldoende belangstelling gaat de groep in september verder op elke vierde maandagmiddag van de maand. De groep gaat door als er minimaal acht deelnemers zijn. De groep mag niet groter worden dan tien personen. De kosten bedragen 6 euro per bijeenkomst. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Emmy via tel. 06 – 19918441 of met Paula, tel. 0313-653011 of 06 – 23533917.

www.denkkracht.nl

Lees ook

Gerrit Berends: “Er is een leven voor en na de oorlog”

LOENEN – Jan Janssen, samen met Adriaan Klomp schrijver van het boek Herinneringen aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.