Home / Brummen-Regiobode / Geslaagd tennistoernooi

Geslaagd tennistoernooi

BRUMMEN – In de week van zondag 24 tot en met zondag 31 maart is het Open Dubbel Toernooi, gesponsord door Eijerkamp, gespeeld bij de Beckson Tennisclub in Brummen. “We kijken terug op een geslaagd toernooi”, laat de organisatie weten. “Er werden leuke en spannende wedstrijden gespeeld en zondag 31 maart konden we tijdens de finaledag genieten van een heerlijke brunch. We willen iedereen ook via deze weg bedanken: deelnemers, parkbeheer, de open toernooi commissie, sponsoren, de kantinedienst en alle vrijwilligers die ons geholpen hebben.” De uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.