Home / Rheden-Regiobode / Gemeente Rheden legt cultuurnota voor

Gemeente Rheden legt cultuurnota voor

Gemeente Rheden legt cultuurnota voor

DESTEEG – Op 2 april heeft het college besloten de cultuurnota Spelender-wijs voor te leggen aan de gemeenteraad. Naar verwachting wordt de nota besproken in de raad van mei. De gemeente wil zicht de komende jaren inzetten op drie focuspunten: amateurkunst, cultuureducatie en professionele programmering. De gemeente zette een aantal jaren geleden de koers in om als regisseur te werken en de uitvoering over te laten aan de culturele aanbieder. Dit willen zij verder doorzetten. “Uit ons inwonerspanel ‘Rheden spreekt’ blijkt dat ontzettend veel inwoners cultureel actief zijn, een groot goed. Deze cultuurnota zorgt daarin voor continuïteit. Met als doel dat alle inwoners van alle leeftijden zich spelenderwijs kunnen blijven ontplooien en elkaar ontmoeten”, aldus Marc Budel, wethouder Cultuur.

Lees ook

Kinderen van De Rheder Enk zingen Sint wakker op Rhederhof

RHEDEN – Wakker worden Sinterklaas! De leerlingen van basisschool De Rheder Enk in Rheden maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.