Home / Nieuws / Geldersch Landschap & Kasteelen viert 90e verjaardag

Geldersch Landschap & Kasteelen viert 90e verjaardag

ARNHEM – Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen is jarig. Dit jaar bereikt de organisatie de respectabele leeftijd van 90 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom geeft Geldersch Landschap & Kasteelen een speciale editie uit van kwartaalblad Mooi Gelderland. In deze feestelijke uitgave vertellen bekende Gelderlanders over hun liefde voor de natuur en hun band met de provincie. Zo haalt handbalster Estevana Polman jeugdherinneringen op aan kasteel Rosendael, waar ze vroeger regelmatig de Bedriegertjes bezocht. Chefkok Nel Schellekens praat over haar vak en bezoekt de moestuin van kasteel Doorwerth. Het hele tijdschrift is gevuld met dit soort reportages. Omdat het feest is, is deze bijzondere jubileumeditie van Mooi Gelderland voor iedereen gratis aan te vragen via www.glkmagazine.nl.

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.