Home / Brummen-Regiobode / Geert Bouwmeester en Willem Elijzen vrijwilligers van het jaar

Geert Bouwmeester en Willem Elijzen vrijwilligers van het jaar

KLARENBEEK – Op de druk bezochte jaarvergadering van Klarenbeeks Belang in het MFC is, volgens een jarenlange traditie, de vrijwilliger van het jaar gekozen. Dit keer waren er zelfs twee personen die deze onderscheiding verdienden: Willem Elijzen en Geert Bouwmeester.

Voorzitter Eric Neuteboom van Klarenbeeks Belang liet weten dat het twee mannen zijn die een actieve klusgroep aansturen, ze hebben al heel wat klussen op hun naam staan in Klarenbeek. Neuteboom: “Ik noem er een paar op: de ondergrond van de sporthal, grondwerk voor het MFC, de parkeerplaats rond het MFC, aanleg van het Pluimpad, aanleg Beachveld, bestrating bij het Boshuis, grondverzet rond het Boshuis. En nu weer de jeu de boulesbaan. Ook helpen ze graag mee met de Meridafietstocht. Eigenlijk kun je altijd wel een beroep op hen doen.”

“Als er in Klarenbeek ergens een project met grond of bestrating aan de orde is dan worden de namen van Geert en Willem al gauw genoemd. En als Diane, de vrouw van Geert, dit hoort dan zegt ze meteen “daar gaan onze zaterdagen weer….” Maar vrijwilligers werken graag samen met Geert en Willem. Ze hoeven maar een paar appjes te verzenden of er is een hele klusploeg bij elkaar. Als de klussengroep tussen de middag goed verwend wordt met een lunch in de Brug door Marita of Heleen dan gaat het werk daarna weer als een tierelier. Het is altijd gezellig om samen met Geert en Willem een klus te klaren. Willem heeft ook voor de Protestantse kerk veel gedaan”, aldus de voorzitter die Bouwmeester en Elijzen een attentie aanbood. Secretaris Diny Boerkamp had voor de dames een boeket bloemen voor hun steun.
Foto: Han Uenk

Foto: Willem Elijzen (links) en Geert Bouwmeester met hun dames werden in het zonnetje gezet

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.